Friday, 20 October 2017

Remaja cuba menjual dara untuk iPhone 8


Remaja yang cuba menjual dara untuk iPhone 8

Seorang remaja yang cuba memperdagangkan keperawanannya untuk iPhone 8 telah diberi pengajaran oleh sekumpulan lelaki tanpa baju yang menolaknya dan menghalangnya di atas katil di bilik hotel.

Xiao Chen, 17, menawarkan keperawanannya dalam pos dalam talian untuk 20,000 yuan (RM12,740). Dia mahu menggunakan sebahagian daripada wang itu untuk membeli iPhone 8.

Dia bernasib baik kerana seorang Beijing vlogger bernama Nana yang telah mengambil tawaran itu kerana dia mahu memberi pengajaran kepada remaja berkenaan.

"Rakan saya semua telah membeli iPhone 8, saya juga mahu," kata Chen kepada Nana dalam video yang menyamar. "Tetapi saya tidak mempunyai banyak wang."

Dia teringat seorang lagi pelajar yang telah berjaya dalam perdagangannya. "Saya dengar ada seorang gadis di sekolah kami yang memperoleh lebih daripada 20,000 menjualnya," kata Chen.

Nana kemudian mengatur pertemuan Chen dengan bosnya sebagai "pelanggan".

Bahagian seterusnya video menunjukkan Chen bertemu pelanggannya di bilik hotel. Dia menyerahkan Chen sebuah iPhone 8 ketika mereka duduk di tepi katil.

Tiga lelaki tanpa baju kemudian masuk ke dalam bilik, dan seorang daripada mereka membawa kamera untuk menyiarkan kejadian itu.

Chen cuba meninggalkan bilik itu dengan segera, tetapi lelaki itu menolaknya dan menghalangnya ke tempat tidur.

Dia menjerit untuk mendapatkan bantuan. Nana kemudian muncul untuk memarahi Chen diatas perbuatan yang dilakukan dan menamatkan prank. Nana kemudian meminta empat lelaki berkenaan keluar dari bilik sementara dia mahu berbicara dengan remaja berkenaan secara peribadi.


Video ini telah memperoleh sekurang-kurangnya 285,000 paparan sejak penyiarannya di saluran YouTube Nana.

geng wokyoh